Produse Meniu

Benzi testare PH rolă

Click pentru mărire
Preţ:
91,00RON
Model: 5999882468402
Stoc: Precomanda
  • măsoară PH-ul între 0 și 13
  • rolă de 5 metri
  • cel mai bun raport calitate-preț 
Imagini suplimentare

Benzile de testare PH rolă sunt cea mai simplă metodă de a verifica nivelul de aciditate- alcalinitate al lichidelor pe care le consumi cât și al organismului.

Cel mai bun mod de afla PH-ul organismului este prin testarea urinei. Se recomandă testarea dimineața, a primei urine deoarece organismul elimină toxinele pe timpul nopții. De asemenea se poate testa și saliva însă rezultatul variază în funcție de ceea ce ați consumat recent, de aceea se recomandă să nu consumați nimic cel puțin 2 ore înainte de a testa saliva.

Benzile de testare PH sunt sub formă de rolă de 5 metri și poate ajunge la 250 de testări dacă se folosesc 2 cm de bandă la o testare.

Mod de utilizare: se rupe din rolă 2-3 cm de bandă și se introduce banda în lichidul pentru testat 2 secunde. Se scutură banda de surplusul de lichid și se așteaptă 15 secunde pentru rezultat. 

Lungime 5 metri

De ce e un produs ecologic?

Există o corelație puternică între PH-ul organismului și cel al urinei și al salivei. Urina și saliva devin acide atunci când organismul este într-o stare acidă.

Interpretare rezultate: Organismul este echilibrat atunci când nivelul PH-ului este în jur de 7.0

Un PH sub 7.0 arată un mediu acid iar cel peste 7.0 arată un mediu alcalin.

În cazul PH-ului sub 7.0 se recomandă o dietă alcalină și folosirea de produse alcalinizate (în principal apa alcalină).

Testați saliva și urina zilnic pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a monitoriza rezultatele și pentru a vedea care alimente și băuturi vă modifică nivelul PH-ului.

 

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil