Produse Meniu

Ceas din cartof - jucărie ecologică

Click pentru mărire
Preţ:
59,00RON
Model: 81477
Producător: 4M
Stoc: În stoc

Copii sunt viitorul și, dacă lumea noastră nu e atât de ecologică pe cât ne-am dori, cu siguranță putem face ceva în așa fel încât lumea în care vor trăi copii noștri să fie una cât mai verde.

Învață-i, de mici, că electricitatea nu vine doar dintr-o priză sau o baterie și că există resurse regenerabile ce pot genera electricitate.

Comandă acum acest simpatic ceas alimentat tocmai de... un cartof!

Imagini suplimentare

Cum? Funcționează fără baterie? Cei mici vor fi fascinați de joaca de-a omul de știință, descoperind în același timp cum alimentarea acestui ceas digital e tocmai un cartof! Da, ați auzit bine, jucăria folosește un cartof obișnuit pentru a genera energie electrică.

Jocul permite și încurajează experimentele, așadar cei mici pot experimenta și cu alte legume, pentru a afla ce alte substanțe pot alimenta ceasul.

Atenție! Jucăria conduce curent electric! Nu e recomandată folosirea de către copii sub 12 ani fără supravegherea unui adult.

Conține: Un ceas digital cu fire, vase, sârmă de conectare, benzi adezive transparente, benzi de cupru și zinc și instrucțiuni detaliate în limba română.

Proiect câștigător Premiile Reddot design, în anul 2015

De ce e un produs ecologic?

  • ajută la educația ecologică a copiilor
  • creează energie electrică din materiale naturale
  • Folosește energie electrică non-toxică, din resurse naturale

Youtube video

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil