Produse Meniu

Deodorant natural cu parfum masculin de cedru - Blue Deo Stick

Click pentru mărire
Preţ:
28,00RON
Model: DST002
Producător: Endea
Stoc: Precomanda

Pentru ca exista diversitate si libertate de alegere ne confruntam, de multe ori, cu situatia de a nu stii incotro sa o luam si pentru ce sa optam. 

Nu credem ca suntem singurii care au trebuit sa combata idei false iesite din gura unor „non-practicanti”. Ne referim aici la persoanele care sustin ca deodorantele naturale nu asigura suficienta protectie impotriva transpiratiei, dar care nici macar nu le-au incercat.

Cea mai buna cale de a te convinge este sa ti faci propriile idei, iar pentru asta trebuie sa incerci!

Imagini suplimentare

Iti propunem, asadar, sa incerci noul deodorant de barbati Blue Deo Stick!

Uleiul esential de cedru da o tenta masculina aromei acestui deodorant natural, in timp ce uleiul de arbore de ceai vine in completare cu o protectie maxima impotriva mirosurilor neplacute.

Partea cea mai importanta este ca deodorantul de barbati Blue Deo Stick nu contine urme de gluten sau aluminiu, ultimul ingredient, extrem de raspandit in compozitia deodorantelor clasice dovedindu-se a fi un posibil factor cancerigen.

Va recomandam sa lasati sa treaca cateva minute din momentul aplicarii deodorantului natural pana va imbracati, pentru a evita patarea hainelor. Acest deodorant natural se absoarbe repede in piele si nu blocheaza porii, nelasand nicio urma de disconfort.

Ingrijeste-te natural si sanatos cu acest deodorant bio, Blue Deo Stick!

 

Tip par uscat
Cantitate 40 ml
Producator Endea
Tara de origine Romania
Ingrediente unt de cacao, ceara de albine, bicarbonat de sodiu, unt de shea, ulei de cocos; uleiuri esentiale de cedru si arbore de ceai

De ce e un produs ecologic?

 

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil