Produse Meniu

Educatia ecologica si joaca - cum putem sa ne invatam copii ce inseamna energia regenerabila

07.08.2017 13:57:18

Sigur, probabil am învățat cu toții la școală câte ceva despre încălzirea globală și am auzit mereu știri despre tăierile pădurilor și efectele nefaste ale acestora; dar puțini dintre noi au avut ocazia să învețe, concret, cum funcționează principiile energiei regenerabile și ce putem face, fiecare dintre noi, pentru un mediu mai natural, mai echilibrat și mai curat.

Ne dorim ca măcar copii noștri să aibă această posibilitate. Să învețe mai multe despre sursele alternative de energie, ca mai târziu să facă singuri alegeri ecologice în consecință.

Din acest motiv ne-am oprit la jucăriile ecologice 4M: sunt o alegere ideală pentru a ne ajuta să-i educăm pe cei mici prin joacă, fără să se simtă constrânși și fără să le ținem predici. Și în plus, așa cum veți vedea in filmările de mai jos, sunt extrem de distractive!

Vor învăța cum un simplu cartof (sau un măr, o ceapă sau o lămâie) pot alimenta un ceas; o moară de vânt pornește o sonerie, iar energia solară însuflețește un mic roboțel.

În plus, pentru că știm cu toții că jocurile inventate sunt cele mai distractive, jucăriile ecologice îi îndeamnă să-și folosească imaginația și creativitatea pentru a-și crea singuri jocurile și poveștile. Așadar, în mod sigur sunt genul de jucării cu care se va juca odată și apoi vor sta pe dulap câțiva ani.

Dacă vreți să aflați mai multe despre ele sau chiar să le comandați, accesați categoria jucării ecologice din shop și abia așteptăm să ne scrieți ce părere aveți despre ele.