Produse Meniu

Kit jucarii eco - Torta Dinam 4M

Click pentru mărire
Preţ:
49,00RON
Model: 61 876
Producător: 4M
Stoc: Precomanda

Recicleaza si salveaza Pamantul!

Poti crea jucarii fantastice din obiecte folosite din casa, ca CD-uri, role goale de hartie igienica, flacoane goale.

Transforma aceste obiecte in jucarii fantastice! Acest kit iti ofera sapte trick-uri fascinante!

Imagini suplimentare

Acum, un simplu motor de jucarie poate sa devina o sursa nepretuita de energie, fara a avea nevoie de baterii sau fara a produce poluare!

Acest kit iti arata cum poti construi jucarii fascinante din materiale folosite care de obicei isi termina viata in cosul de gunoi!

Kitul de jucarii eco poate functiona pe post de generator. Tot ce trebuie sa faci este sa asamblezi produsul, iar mai apoi sa dai la manivela. Vei observa ca lampa se va aprinde generand o lumina verzuie.

Daca te numeri printre pretentiosi si vei considera ca acest sistem devine plictisitor cu timpul poti sa vii cu idei proprii. Ai putea, de exemplu, sa atasezi o sticla goala de plastic la luminile verzui. Vei obtine o propagare difuza a luminii!

Acest kit de jucarii eco, va lumina atat de bine incat va fi elementul salvator in cazul in care te decizi sa navighezi prin intuneric!

Cu ajutorul acestor kituri copiii se vor imprieteni cu stiinta si vor intelege importanta protejarii mediului si sursele alternative de energie. Asambleaza aceste jucarii fascinante si distractive si invata despre stiinta din spatele lor! 

Incearca-l si tu!

 

De ce e un produs ecologic?

  • ajută la educația ecologică a copiilor

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil