Produse Meniu

Perna ecologica umplută cu alac 25x 30 cm

Click pentru mărire
Preţ:
42,00RON
Model: 1001
Producător: Prana
Stoc: Precomanda

O pernă cu alac te va ajuta să ai un somn sănătos! Iată doar câteva motive pentru care merită să comanzi o pernă cu alac:

  • e un produs certificat eco, cu husă din bumbac ecologic 100%
  • păstrează o temperatură constantă și nu se încălzește în exces nici măcar pe timpul verii
  • se aerisește ușor deoarece lasă aerul să circule
  • are un conținut bogat de acid salicilic ce are efect sedativ și ameliorează durerile
Accesorii
Rezerva alac 0,5 kg Rezerva alac 0,5 kg
14,00RON
Imagini suplimentare

Perna cu semințe e ideală pentru cei care au probleme cu somnul: insomnii, dureri de cap sau de ceafă, sau probleme cu coloana. Semințele ajută perna să se modeleze după forma corpului, păstrându-și în același timp rigiditatea și susținând coloana într-un mod corect.

Alacul este una dintre cele mai des folosite umpluturi ecologice pentru perne , datorită proprietăților sale.  Este o plantă inrudită cu grâul, fiind cultivată încă din cele mai vechi timpuri. Prin natura sa, alacul nu suportă modificările genetice, fiind astfel superior din acest punct de vedere altor cereale disponibile în comerț.

Perna cu alac are o serie de proprietăți benefice, ce-ți vor asigura un somn odihnitor:  își păstrează forma și proprietățile în timp, modelându-se după corpul tău și lasă aerul să circule și păstrând temperatura corpului constantă.  De asemenea, perna cu alac nu se încălzește în exces nici pe perioada verii (și știm cu toții cât de neplăcut e să dormi cu o pernă care s-a încălzit în exces).

De asemenea, alacul are efect terapeutic ameliorând durerile și ajutând la tratarea insomniilor. Aceste efecte au loc datorită conținutului bogat de acid salicilic natural.

Husa e realizată din bumbac 100% ecologic, certificat bio, prevăzută cu fermoar și brodată cu simbolul brandului Prana.  Se recomandă schimbarea umpluturii odată la 2 ani.

Dimensiuni 25 x 30 cm
Umplutura seminte de alac

De ce e un produs ecologic?

  • realizat din materiale ecologice
  • materialele nu provin de pe soluri tratate cu pesticide sau ingrasaminte chimice, erbicide, stimulatori sau alte tratamente chimice
  • produsele nu sunt supuse procesului de iradiere ionizanta;

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil