Produse Meniu

Ultrastream – filtru pentru apa

Click pentru mărire
Preţ:
1.930,00RON
Model: 000337
Stoc: Precomanda
 • ușor de montat
 • durată mare de viață datorită designului compact și al materialelor folosite
 • luptă împotriva acidității
 • purifică si ionizeaza apa
 • garanție 2 ani 
Imagini suplimentare

Filtrul Ultrastream pentru energizarea apei transformă apa de la robinet dintr-o apă moartă într-o apă vie, creste ph-ul , ORP(oxidation-reduction potential) de până la -400 în același timp reducând până la 99.9% din contaminanții din apă.

Ultrastream asigură de până la 10.000 de ori mai mult hidrogen infuzat decât apa de la robinet sau apa plată îmbuteliată și de până la 3 ori mai mult decât apa ionizată cu ajutorul ionizatoarelor electrice.

Ultrastream filtrează clorul, bacteriile, pesticidele, metalele grele și fluorul. Transformă apa într-un puternic antioxidant, adăugând, pe toată durata de viață a filtrului, calciu și magneziu, minerale esențiale organismului.

Filtrul Ultraseam folosește cele mai noi invenții în domeniul filtrării apei, carbonul catalytic fabricat în SUA, elimină incomparabil mai mulți contaminanți decât filtrele de carbon activ. Ionizează și alcalinizeaza apa adăugând calciu, magneziu și oligoelemente pe toată durată de viață a filtrului. Asigură o infuzie suplimentară de hidrogen, acesta acționând ca un puternic antioxidant, neutralizând oxigenul reactiv(radicalii liberi).

Iată și cele 8 stagii de filtrare și componentele acestora:

 1. KDF-55, reprezintă un mediu patentat de filtrare special destinat eliminării metalelor grele. Tot acest material reduce și efectele durității apei, și ajută la elimina bacteriilor.
 2. Carbon catalitic. Acest tip de carbon este ultima descoperire în materie de filtrare prin carbon. Este net superior carbonului activ. Acesta elimină clorul și cloramina, pesticidele, rezidurile farmaceutice, etc.
 3. Biluțele O-Dobi. Aceste mici biluțe sunt create din material ceramic, și au rolul de a infuza apa filtrată cu magneziu și calciu. Nivelul de hidrogen după ce apa trece prin Ultrastream este de până la 3 ori mai mare decât în cazul unui ionizator electric.
 4. Cristal Quartz. Acesta reduce duritatea apei și reduce mărimea moleculelor de apă (microclusters).
 5. Material pentru reducerea fluorului.
 6. Filtre de 1 micron pentru eliminarea bacteriilor și a tuturor sedimentelor cu dimensiuni mai mari de 1 micron.
 7. Cristale de turmalină. Acestea fac apa mai moale, dându-i un gust deosebit de plăcut. Cristalele de turmalină energizează apa.
 8. Magneți ceramici. Aceștia stabilizeaza nivelul PH-ului și nivelul de hidrogen din apă.

Materialele de filtrare sunt patentate de compania Alkaway, și sunt toate certificate de NSF (NSF este cea mai înaltă certificare pentru apa din SUA). De asemenea, pentru ionizarea apei se folosesc în mod exclusiv biluțele O-DOBI. Datorită acestor inovații, cu ajutorul Ultrastream se poate obține o apa purificată, ionizată, la un preț de până la zece ori mai mic decât în cazul ionizatoarelor electrice.

Se montează extrem de ușor, lanag , nu enevoie de instalator. Filtrul se o la 12 luni, foarte ușor.

Este fabricat SUA are o garanție de 2 ani.

Teste complete cu privire la calitatea apei după filtrarea cu Ultrastream le puteți vedea aici

De ce e un produs ecologic?

 • durată mare de viață datorită designului compact și al materialelor folosite
 • luptă împotriva acidității
 • purifică si ionizeaza apa

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil